"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Päästjate kinnitusel on sagenenud hüljatud majade põlengud (0)
18. juuni 2014

Põhja päästekeskuse kinnitusel on viimasel ajal sagenenud hüljatud majade põlengud, mis võivad olla seotud koolivaheaega veetma asunud noorte huligaanitsemisega.

Teisipäeval kell 22.15 teatati, et Põhja-Tallinnas Vasara tänaval põleb kasutuseta puumaja. Majas päästjate saabudes inimesi polnud, päästjad kustutasid kahekordse puumaja kella 23.49-ks, vahendas BNS.

Eelnevalt samal päeval kell 13.49 põles Haaberstis  Õismäe teel kasutuseta koolihoone ukse juures praht. Päästjad kustutasid prahi.

Öösel kell 3.57 teatati taaskord sama koolihoone põlengust. Seekord põles vanas võimlas puitmaterjal. Ka see põleng kustutati.

Päästjate kinnitusel on viimastel päevadel päästjad saanud jälle palju väljakutseid kasutuseta hoonetesse. “Tundub, et vihmased ilmad ja alanud koolivaheaeg on muutnud noorte huligaanide käitumise tavalisest aktiivsemaks. Kasutuseta hooned pole noortele jätkuvalt mõistlikud ajaveetmise kohad, tegelikult on kahju, kui neil kuskil mujal oma vaba ajaga midagi targemat teha pole,” märkis päästekeskuse pressiesindaja.

Huligaansest käitumisest alguse saanud tulekahjud põhjustavad päästjatele palju lisatööd, tegelikult on sellised põlengud kõige ohtlikumad just nende korraldajatele. “Õismäe tee kasutuseta koolihoone on põlenud juba väga palju kordi, olukord on väljunud kontrolli alt. Kasutuseta hooned peavad Tallinna linnapildist kaduma. Need tuleb kas renoveerida või lammutada,” rõhutas pressiesindaja.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.