"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Itaalia tahab Euroopa Ühendriikide loomist (0)
23. juuni 2014
SIPA / Scanpix

Itaalia peaminister Matteo Renzi lubas, et Itaalia üritab EL-i eesistujariigina astuda samme Euroopa Ühendriikide loomiseks, edastab The Telegraph.

„Tugev ja ühtne Euroopa – tegemist on hetkel ainsa väljapääsuga tekkinud probleemidest,“ ütles Renzi. Ta avaldas arvamust, et tõhus vastus europarlamendi valimistulemustele oleks edendada Euroopa ühtsuse mõtet. „Ma unistan, et minu lapsed töötavad ja mõtlevad Euroopa Ühendriikides.“
Itaalia saab Euroopa Liidu eesistujariigiks juba 1.juulil. Euroopa Liidu eesistujariigil lasub ajutiselt vastutus Euroopa Ülemkogu too korraldamise eest. Eesistuja määratakse rotatsiooni korras ja kohustused antakse üle iga kuue kuu järel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.