"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Üritused ja teetööd piiravad liiklust (0)
27. juuni 2014
Marko Saarm / Sakala / Scanpix

Teetööd, laulupeotule transport ja spordivõistlused lisavad täna mitmel pool Eesti teedele hulga uusi liikluspiiranguid.

Läänemaal Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel toimuvad remonditööd kahel erineval teelõigul. Jaakna ja Palivere vahelise tee 44-49 kilomeetritel on üks sõidusuund suletud ja liiklust reguleeritakse fooridega; Riisipere ja Risti vahelise tee 18,3-40 kilomeetritel alustati reedel freesimistöödega, teel on reguleerijad, teatas maanteeamet BNS-ile. Freesimistööde jõudlus on keskmiselt üks kilomeetre päevas.

Tallinna-Kuressaare ja Tallinna-Haapsalu bussiliinidel sõitjatel tuleb arvestada hilinemistega vahe- ja lõpppeatustesse saabumisel, parvlaevadega ülevedu toimub sõidugraafiku järgselt.

Valgamaal Valga-Uulu maantee 28,6-38,6 kilomeetritel Tõrva linna ja Karjatnurme vahel freesitakse kuni pühapäevani teekatet. Tööde piirkonnas on kiirust piiratud ja liiklust korraldavad reguleerijad. Ooteaeg on kuni viis minutit.

Orienteeruvalt 10. juulini jätkuvad asfalteerimistööd Harjumaal Jägala-Käravete maantee 20-31 kilomeetritel Raudoja-Pillapalu lõigul. Liiklust korraldatakse fooridega.

Hea ilma korral pinnatakse teekatet ja kehtib kiirusepiirang 30 km/h Harjumaal Lagedi-Kostivere tee 1,5-5,6 kilomeetritel Lagedilt Maardu mõisani ja Järvamaal Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 69,5-72,5 kilomeetritel Laupal.

Laulupeo tuli liigub reedel Järvamaal Järva-Jaanist Viisule. Orienteeruvalt kella 10-11 sõidavad ratturid Tartu-Jõgeva-Aravete maanteel Järva-Jaanist Salutaguseni ja kella 12-14-ni Mäeküla-Koeru-Kapu maanteel Koerust Müüslerisse. Kolonni ohutut liiklemist turvavad mootorratturid.

Pühapäevani toimuvad Palamusel jalgrattasõidu Eesti meistrivõistlused. Sellega seoses on liiklus häiritud ringil Palamuse-Sääsküla-Pikkjärve- Kaarepere-Palamuse. Liiklust aitavad sujuvaks muuta reguleerijad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.