"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tantsupeolised alustasid pealinna staadionidel proovidega (0)
01. juuli 2014

Ligikaudu 10 000 laulu- ja tantsupeol esinejat on juba pealinnas kohal ja valmistub etendusteks.

Tuhanded tantsupeolised alustasid pealinna staadionidel proovidega

 

Tulemas on aga kokku 40 000 esinejat ja paar tuhat taustajõudu, kes leiavad ajutise kodu 54 koolimajas. Päästeamet ja teised operatiivteenistused on nende öömajad Tallinna ja Viimsi koolides ohutuks tunnistanud. Politsei paneb esinejatele ja teistele külalistele südamele, et nad kaasa võetud asjadel silma peal hoiaksid ja neid kuhugi ei unustaks ega kaotaks.

Et Kalevi staadioni etendustel kõik sujuks nagu kord ja kohus, käib üheksal harjutusväljakul praegu kibe töö.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.