"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna Botaanikaaias toimub mee- ja lõhnataimede näitus (0)
02. juuli 2014

4.-6. juulini toimub botaanikaaias mee- ja lõhnataimede näitus, kus tutvustatakse tähtsamaid meetaimi ning nende kõrval ka lõhnataimi. 

Botaanikaaias saab vastuse mitmetele küsimustele, teatas Raepress. Näiteks saab teada, et millised taimed on aga peamised meeandjad ja miks taimed lõhnavad? Mis on eeterlikud õlid? Kuidas kasutada lõhnataimi ja eeterlikke õlisid oma igapäevaelus? Need on vaid mõned küsimused, millele näitus vastuse annab.

„Juba sel reedel kutsume kõiki huvilisi botaanikaaeda näitusele,“ ütles Tallinna Botaanikaaia direktor Karmen Kähr.

„Laupäeval, 5. juulil toimub näituse raames suur meepäev, kus huvilistel on võimalik läbi klaasist vaatlustaru tutvuda mesilaste hingeeluga ning maiasmokad saavad täiendada värske meega oma varusid. Lisaks toimub meetoodete ja eeterlike õlide müük.“

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.