"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallina Ülikoolis on suurim tung ärikorralduse erialale (0)
03. juuli 2014

Tallinna Ülikoolis on suurim tung ärikorralduse ja psühholoogia erialadele, ülikooli vastuvõtt kestab veel viis päeva.

Neljapäeva lõunaks oli Tallinna Ülikooli esitatud 6609 sisseastumisavaldust. Kõige suurema konkusiga bakalaureuseeriala on haldus- ja ärikorraldus, kus ühele kohale kandideerib 8,4 inimest. Suurima konkursiga magistrieriala on sotsiaalpedagoogika ja lastekaitse, kus kandideerib 4,3 inimest kohale, vahendas BNS.

Bakalaureuseõppes kandideerib psühholoogia  erialal ühele õppekohale 6,9 inimest, inglise keele erialal 5,8 inimest kohale, õigusteaduse erialal 4,5 inimest kohale, kehakultuuri erialal 4,3 inimest kohale ning alushariduse pedagoogi erialal 2,9 inimest kohale.

Kõige populaarsemad erialad TLÜ magistriõppesse astujate hulgas on sotsiaalpedagoogika ja lastekaitse 4,3 inimesega kohale, eripedagoog-nõustaja 3,9 inimesega kohale ning keeletoimetaja 3,6 inimesega kohale.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.