"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna perearstikeskuses alustasid tööd kaks uut perearsti (0)
03. juuli 2014

Tallinna Munitsipaalperearstikeskuses (MuPAK) Nõmmel alustasid juulist perearstidena tööd Anna Poljantšikova ja Norbert Liivak, kellest esimene töötab oma nimistuga, teine avab nullnimistu.

Ühtlasi hakkab MuPAK haigekassalepingu alusel pakkuma koduõendusteenust, teatas Raepress

MuPAK OÜ alustas teenuste pakkumist 2011. aasta maikuust Nõmme Tervisekeskuse ruumides.

2013. aasta alguses avati teine teenuste osutamise üksus Haabersti Tervisekeskuses ja praegu töötab linna perearstikeskuses juhataja, üheksa nimistuga perearsti, asendusarstid,16 pereõde, 0,6 koormusega kliiniline assistent-arhivaar ja füsioterapeut.

Munitsipaalperearstikeskuses toimib  kahe pereõe süsteem. Pereõdedel on oma iseseisvad vastuvõtud vähemalt 20 tundi nädalas. 2012.aasta  septembrikuust on MuPAK Tartu Ülikooli residentuuri baasasutuseks, samast ajast on keskuses arst-resident, vajadusel on võimalik vastu võtta veel üks.

Tallinna linna perearstikeskuse patsientuuris on üle 12 000 inimese.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.