"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna tänavate hooldus, remont ja ehitustööd (0)
08. august 2014

Tallinna Kommunaalamet teatab 33. nädalal tehtavatest teekatte remonttöödest freesimise ja asfalteerimisega.

Tallinna Kommunaalameti teatel tehakse 33. nädalal teekatte remonttööd freesimise ja asfalteerimisega järgmistel objektidel: Endla tn. (Tehnika tn. – Paldiski mnt.) ,Suur-Sõjamäe tn. (Smuuli tee – Tartu mnt.) , Kase tn. Paldiski mnt. (Pirni tn. – Haabersti ringristmik)

Teekatte remonttööd immutamisega on järgmisel nädalal kavas järgmistel objektidel : Õismäe tee, Estonia pst. Gonsiori tn., Tuukri tn., Türnpu tn., Akadeemia tee

Raja tn., Randvere tee, Pärnamäe tee. Väiksemate aukude freesimine ja asfalteerimine vastavalt järelvalve teehoiutööde avaldustele ja tellija nimekirjadele (k.a. protokollid).

Teedeehitus jätkub järgmistel objektidel: Salme kultuurikeskuse parkla rekonstrueerimine; Õismäe tee (Ehitajate tee – Õismäe tee 78) taastusremont; Punase tänava (J. Smuuli tee – Kuuli tn) taastusremont; Ehitajate tee (Õismäe tee – Paldiski mnt) rekonstrueerimine; Tuukri põik ja Karu tn taastusremont; Pärnu mnt viadukti remont; Võidu tn (Valdeku tn – Pihlaka tn) taastusremont; Toompuiestee 4 trepi ja tugimüüri remont; Saare tn – Lepa tn – Künnapuu tn sadeveekanalisatsiooni rajamine; Alvari tn ja Paasiku tn vaheline kõnnitee; Pärnu mnt. taastusremont (Vabaduse väljak – Tondi tn); Majaka põik (Pae tn – Pae pargi parkla); Majaka tn 23, 27, 33esine tee.

Muud tööd: Vanalinna sillutamine (vastavalt  järelevalve avaldustele ja tellija informatsioonile); freesipurust teekatte ehitus (Suislepa tee jne.); teekatte vajumiste remonttööd (Malmi tn./Vabriku tn., Ahtri tn./Paadi tn., Endla tn. 59 jne.); Pühavaimu tn. veerennide ehitus; pindamistööd (Kakumäe tee, Vabaõhumuuseumi tee, Suislepa tee jne.) ja jätkuvad sildade ning viaduktide hooldustööd.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.