"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinnas hukkus veoki alla jäänud jalakäija (0)
12. august 2014

Tallinnas Kalamajas hukkus esmaspäeva õhtul keskealine naine, kellele sõitis ülekäiguraja lähedal otsa seguauto.

Traagiline liiklusõnnetus juhtus kella 18.45 ajal Niine tänava ja Põhja puiestee ristmikul. Esialgsetel andmetel tegi seguauto Niine tänavalt parempööret Põhja puiesteele, kui sõitis otsa Niine tänavat ületanud jalakäijale,l teatas Põhja prefektuur.

Keskealine naine hukkus sündmuskohal.

“Esialgse info kohaselt ületas jalakäija sõiduteed mitu meetrit ülekäigurajast ristmiku pool ning veokijuht ei veendunud ühesuunalisele Põhja puiesteele keerates, et paremalt ühtegi jalakäijat ei lähene,” ütles Põhja prefektuuri operatiivjuht Valter Pärn.

“Kutsun selle traagilise liiklusõnnetuse valguses nii sõidukijuhte kui jalakäijaid üles suuremale tähelepanelikkusele. Olles tähelepanelikud ümbritseva suhtes, suudame sellised õnnetused ära hoida,” lisas Pärn.

Liiklusõnnetuse täpsed asjaolud ning selle, kas veokijuht on süüdi jalakäija surmas, selgitab välja politseiuurimine.

Käesoleval aastal on Eestis hukkunud 13 jalakäijat ning kokku on liikluses elu kaotanud 46 inimest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.