"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Rocca tennisekeskus levis Viimsisse (0)
14. august 2014

Rocca al Mare Tennisekeskus laiendab oma tegevust ning alustab alates käesoleva aasta 1. septembrist uue tennisekeskuse opereerimisega Viimsis. Kolme vaipkattega tennise- ning nelja sulgpalliväljakuga keskus asub aadressil Sõpruse tee 5, Viimsi.

“Mul hea meel, et meie meeskond on suutnud Rocca al Mare Tennisekeskuse tegevust laiendada ning et meil on võimalus pakkuda lisaväärtust oma senistele klubiliikmetele ja klientidele. Tennis on aastatega populaarsust oluliselt võitnud ning sellest lähtuvalt usume ka uue asukoha potensiaali,” ütles Rocca al Mare Tennisekeskuse osanik Indrek Prants.  

Tema sõnul saavad nii Viimsi Tennisekeskus kui ka Rocca al Mare Tennisekeskus ühendatud klubiliikmelisuse alusel. Uue keskuse eesmärgiks saab olema pakkuda tennise- kui sulgpallitreeninguid lastele ja täiskasvanutele.

“Lisaks on plaanis läbi viia erinevaid üritusi ning turniire kohalikele huvilistele,” lisas Prants.

Rocca al Mare Tennisekeskus on viieteistkümne väljakuga Baltimaade üks suurimaid tennisekeskusi, mis pakub suurepärasel tasemel tennisemängu tingimusi nii harrastajale kui professionaalsele mängijale.

Aastaringselt tegutsevad keskuses Rene Buschi Tennisekool ning Fredi Vöörmani Tenniseakadeemia, kus tenniseõpet saavad nii lapsed, noored kui täiskasvanud. Enam kui 10 tegevusaasta jooksul on keskuses läbi viidud mitmeid rahvusvahelisi suurvõistlusi ja rohkelt harrastajatele mõeldud üritusi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.