"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TASUTA: Pühapäeval on Lasnamäel lasteüritus "Suvi jätkub" (0)
22. august 2014

Sel pühapäeval korraldab Lasnamäe Linnaosa Valitsus populaarses Pae pargis tasuta meelelahutusliku lasteürituse. Tegemist on viimase üritusega sarjast „SUVI JÄTKUB“, mille raames korraldatakse augustikuu jooksul kolm pühapäeva järjest lastele lõbusaid ning meelelahutuslikke üritusi.

Üritus kestab kella 12.00 -18.00 Pae pargis uue silla kõrval, mis viib pargi mägialalt otse peremänguväljakule.

Erinevas vanuses lastele pakutakse lõbusaid ja aktiivseid meelelahutusi: saab hüpata batuudil, teha näomaalingud, lennutada õhupalle. Kell 13.00 ja kell 16.00 saab vaadata mustkunstniku esinemisi ning kuulata lastemuusikat.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.