"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Rahvusvaheline näitus toob Tallinnasse kokku 206 erinevast tõust koera (0)
23. august 2014

Eesti Kennelliit korraldab käesoleval nädalavahetusel Tallinnas Kalevi keskstaadionil kaks rahvusvahelist koertenäitust, millest võtab osa ligi 1300 koera 206 erinevast tõust.

Haruldasima tõuna on esindatud sloughi ehk araabia hurt, väheesinevatest tõugudest saab näha veel ka grööni koera, burgose linnukoera, maremma-abruzzi lambakoera ja slovakkia tšuvatši. Osavõtjaid on lisaks Eesti koertele Soomest, Venemaalt, Rootsist, Lätist, Leedust, Valgevenest, Saksamaalt, Itaaliast ja Kreekast,vahendas BNS.

Näituseringid alustavad tööd kell 10, lisavõistlused algavad kell 15. Pärast lisavõistluseid saab nii laupäeval kui ka pühapäeval kaasa elada päeva kauneimate koerte valimisele. Näitusele on oodatud ka pealtvaatajad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.