"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ilmus Tallinna statistiline aastaraamat (0)
25. august 2014

Linnakantselei avalike suhete teenistus andis välja statistika aastaraamatu «Tallinn arvudes 2014». Trükis sisaldab andmeid Tallinna juhtimise, finantsnäitajate, rahvastiku, sotsiaalelu, majanduse ja keskkonna kohta. Juba 22. Tallinna statistilisesse aastaraamatusse on lisandunud eelnevatest põhjalikumad linna asumite ja ettevõtluse arvandmed, seal on ka 35 teemakaarti ja joonist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.