"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mupo meeldetuletus: sebra juurde pargitud sõiduk on jalakäijale ohtlik (0)
28. august 2014

Munitsipaalpolitsei Amet pöörab uue kooliaasta alguspäevil erilist tähelepanu jalakäijate ülekäiguradade juures parkimisele ja saadab inspektorid  linnaosade keerulisema liiklusskeemiga ülekäiguradadele koolilaste turvalist liiklemist turvama. 

Tallinna on suureks probleemiks kujunenud ülekäiguradadele liiga lähedale (lähemale kui 5m) parkivad sõidukid, mis piiravad tee ületamisel vaatevälja ning on eriti ohtlikud alles oma kooliteed alustavatele ning vähest liiklemiskogemust omavatele koolijütsidele, teatas Raepress.

Ajavahemikus 1. jaanuarist kuni 27. august 2014 on ülekäiguradadel või lähemale kui 5 m parkinud sõidukiomanikele tehtud 173 hoiatustrahvi, neist 43 juhul on pargitud otse ülekäigurajal.

Soovime kõigile koolilastele ettevaatust liikluses ja turvalist kooliteed, autojuhtidele aga topelt-tähelepanu nii liikluses kui parkimisel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.