"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kirsti Timmer: õhtuti toimuvad Stroomi rannas joomapeod (0)
02. september 2014

Pealinn uuris ajakirjanik Kirsti Timmerilt, mida nad arvavad valitsuse seadusest, mis lubab avalikult alkoholi trimbata, ning linna otsusest pea kogu linnas tänaval joomist piirata.

“Muidugi ei olnud seadusemuudatust (mis lubaks joomise toim.) vaja teha,” leidis Timmer.

“Minu arust on aga selle asjaga niimoodi, et on inimesi, kes võivad ükskõik kus alkoholi tarbida ja see ei sega kedagi. Nad ei muutu kellelegi ohtlikuks või tüütuks. Samas on inimesi, kelle puhul võib kõik ära keelata, aga nad joovad ikka poe nurga taga, hirmutavad lapsi, on tüütud,” arvas ta.

Timmeri meelest on see seadusemuudatus mõjutanud tänavapilti negatiivselt.

“Kui vaadata, mis parkides toimub, siis… Aga eks see ole juba tuntud kontingent, kes julgeb nüüd kõvema häälega lärmata, sest seadus andis neile selleks õiguse. Või millised joomapeod toimuvad õhtuti Stroomi rannas, kui purjus on seal inimesed ja kuidas nad lällavad… Mul läheb süda pahaks!”

Samas nendib ajakirjanik, et eks selline olukord oli nii ka enne seadusemuudatust, aga nüüd on kõik nagu julgemaks läinud. “Kui linnavalitsuse keeld linnas alkoholi tarbida inimesi mõjutab, oleks hästi,” arvas Timmer.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.