"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Taaskasutusring Kanutiaias (0)
05. september 2014

Kanutiaia noortemaja ootab kunsti- ja käsitööhuvilisi  lapsi ja noori avatavasse taaskasutuskunsti ringi. Tundides antakse algteadmised alates lihtsamast õmblemisest ning lõpetades oskusega ise tarbeesemeid kavandada ja luua. Oodatud on õpilased vanuses 7-19 eluaastat. Lisainfo Laura Verte, tel 56609164 ja kodulehel: www.kanuti.tln.edu.ee

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.