"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Neli naiskodukaitsjat saavad Liiliaristi teenetemedali (0)
07. september 2014

Naiskodukaitse annab oma neljale liikmele Liiliaristi III klassi teenetemedali tunnustamaks nende eeskujulikku teenistust.

Naiskodukaitse Liiliaristi III klassi teenetemedali saavad Lääne ringkonna juht Mare Laide, Valga ringkonna Tõlliste jaoskonda juhtiv Ülle Säinas, Anne Tropp Jõgeva ringkonnast ning Märjamaa jaoskonda juhtiv Nele Pernits, teatas Naiskodukaitse BNS-ile.

Teenetemedalid antakse üle laupäeval Järvamaal Koigi mõisas, kus Naiskodukaitse tähistab piduliku aktuse ja vastuvõtuga 87. aastapäeva. Peol osaleb ka ligi 150 naiskodukaitsjat ringkondadest üle Eesti.

Liiliaristi põhiklasse antakse välja tegevliikmetele eeskujuliku teenistuse eest organisatsioonis.

Praeguse seisuga on Naiskodukaitses 2075 liiget.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.