"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mustamäe lagunev kool lammutatakse (0)
12. september 2014

Varisemisohtlikuks muutunud Akadeemia tee kool lammutatakse, uksed-aknad aga lähevad taaskasutusse.

Kolmapäeva hommikul allkirjastasid Mustamäe linnaosa vanem Helle Kalda ja OÜ Jäätmeproff esindaja Silvar Algpeus lepingu Akadeemia tee 30 paljukannatanud koolihoone lammutamiseks.
«Mul on siiralt hea meel, et jõudsime meie jaoks niivõrd olulise lepinguni ja linnaosale viimasel ajal nii palju muret ja südamevalu põhjustanud koolihoone saab lähiajal tõepoolest lammutatud,» ütles Kalda Pealinnale. Ta lisas, et muidugi on iga koolihoone lammutamine moraalselt äärmiselt raske, aga kahjuks ei jäänud muud üle, sest konstruktsioonid olid ammu varisemisohtlikud.
Parima pakkumise teinud, Türilt pärit Eesti firma OÜ Jäätmeproff alustab tööd juba järgmisel nädalal ja lõpetab 1. novembriks, lausus Kalda, kelle sõnul lammutab OÜ Jäätmeproff hoone kasutuskõlblikult – uksed-aknad lähevad taaskasutusse. «Asja vastu on huvi tundnud nii firmad kui ka linnaosa elanikud. On ju ainult hea, kui saab sel moel kellelegi abiks olla,» mainis Kalda.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.