"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Paet nõuab Venemaa välisministrile saadetud kirjas Kohveri vabastamist (0)
13. september 2014
Scanpix

Välisminister Urmas Paet saatis kirja Venemaa välisministrile Sergei Lavrovile, milles nõuab 5. septembril Eesti territooriumilt Venemaale viidud kaitsepolitseiniku Eston Kohveri vabastamist.

“Eesti kodaniku Venemaale viimine ja tema kinnihoidmine Moskva vanglas on rahvusvahelise õiguse selge rikkumine,” märkis Paet välisministeeriumi teatel, vahendab BNS. “Eston Kohver tuleb koheselt vabastada, et ta saaks Eestisse naasta,” lisas ta.

Paeti sõnul on väga kahetsusväärne, et Eesti ja Venemaa ametivõimude kahepoolsed kontaktid pole seni viinud lõpplahenduseni Kohveri vabastamiseks.

Välisministeerium kutsus reedel seoses Eston Kohveri juhtumiga taas välja Venemaa suursaadiku Eestis Juri Merzljakovi, kellele anti kohtumisel üle ka välisminister Paeti kiri Venemaa välisminister Lavrovile.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.