"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Külasta Eesti Vabaõhumuuseumi tasuta! (0)
15. september 2014

 Eesti Vabaõhumuuseum pakub alates esmaspäevast kuni septembri lõpuni eksperimendi korras igal õhtul kolm tundi tasuta külastusaega.

Vabaõhumuuseum on tasuta avatud igal õhtul kella 17-20 kuni 28. septembrini, edastas muuseum BNS-ile. Kella 18-ni on avatud kõik muuseumi talud, samuti Lau pood ja Kuie kool. Külastajaid ootab ka suvemäng, mille juhendi saab muuseumikassast ning mida saab mängida muuseumi sulgemiseni.

Sihtasutuse Eesti Vabaõhumuuseum juhatuse liikme Merike Langi sõnul on pakkumine tehtud eelkõige kodumaise külastajaga arvestades. “Oleme otsustanud avada septembri õhtutel oma väravad täiesti tasuta, et anda just Eesti elanikele võimalust nautida kuldset sügist vabalt valitud õhtul peale tööd, kooli ja muid päevaseid toimetusi. Eelmisel aastas külastas vabaõhumuuseumi sama perioodi õhtutel veidi üle 200 inimese, sel aastal loodame seda arvu mitmekordistada. Kui seekordsed tasuta õhtud võetakse hästi vastu, saame ka edaspidi taolisi pakkumisi teha,” rääkis Lang.

Vabaõhumuuseumi septembri ürituste kavas on sügisene talupäev 18. septembril ja seto mihklipäiv 27. septembril.

29. septembril algab vabaõhumuuseumis talvehooaeg, mille puhul on terve päeva jooksul sissepääs muuseumisse tasuta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.