"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Meepäevad lillepaviljonis (0)
15. september 2014

20.-21. septembril toimuvad Pirita lillepaviljonis (Pirita tee 26) meepäevad. Kavas on asjatundjate loengud, suur meesaaduste ja loodustoodete laat, lastele toimuvad õpitoad. Müügil suures valikus tootjahinnaga kohalikku mett. Üritus kestab mõlemal päeval kl 10-17. Piletite hinnad 1/1,6/3,2 eurot. Lisainfo Sirka Arro 5566 2649 või www.eestimesi.ee
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.