"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Muhu saarel kadunud Sven leiti surnuna (0)
23. september 2014

Juhuslik mööduja leidis esmaspäeva õhtupoolikul Muhu saarel Koguva küla lähedalt üheksa päeva eest kadunuks jäänud Sveni surnukeha.

“Juhuslik mööduja leidis kell 17.30 surnukeha ja kutsus politsei,” ütles BNS-ile politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Heiko Leesment ning lisas, et surma põhjuse selgitab välja lahang, vahendas BNS.

23-aastane Sven lahkus oma elupaigast 13. septembril kella 21 paiku. Esialgu toimunud maastikuotsingud, mis hõlmasid kopterit, abipolitseinikke, vabatahtlikke, jälituskoeri ja kohalikke elanikke, jäid tulemusteta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.