"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Keskkonnahariduse õppepäev keskendub teemale „Inimmõju loodusele“ (0)
24. september 2014

Neljapäeval, 25. septembril korraldab Lehola Keskkonnahariduskeskus koostöös Tallinna Keskkonnametiga ja Tallinna Haridusametiga lasteaedade ning algklassidega tegelevatele õpetajatele õppepäeva "Inimmõju loodusele".

Õppepäeval tutvutakse Tallinna ümbruses olevate tugeva inimmõjuga paikadega nagu Linnamäe hüdroelektrijaam, Jussi nõmm (militaartegevuse tõttu kujunenud kanarbikunõmm) ja uuenenud Aegviidu RMK keskus, teatas Raepress.

Õppepäeva jooksul viiakse läbi aktiivtegevusi – vaatlusi, õppemänge ja matkateed “lühendavaid” tegevusi. 

Õppepäev on suunatud algklassidega tegelevatele õpetajale, kuid avatud ka teistele Tallinna üldhariduskoolide õpetajatele.

Õppepäeva viib läbi MTÜ Koolitus- ja Nõustamiskeskus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.