"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FIFA kehtestas 13 Eesti jalgpallurile võistluskeelu (0)
25. september 2014

Seoses mängu tulemustega manipuleerimisega kehtestas Rahvusvaheline Jalgpalliassotsiatsioon FIFA neljapäeval 13 Eesti jalgpallurile ülemaailmse võistluskeelu.

Eesti Jalgpalliliit alustas menetlust mitmete enda mängijate suhtes pärast seda, kui riigiprokuratuur avalikustas 2011. aastal toimunud pettused, mille kohta kogus tõendeid ja infot jalgpalliliit, vahendas BNS.

Ühtlasi keelas FIFA järelevalvekomisjon igasuguse jalgpallialase tegevuse kuni järgmise aasta 1. märtsini 10 mängijal, kellest kaheksat oli karistatud juba eelnevalt. Lisaks keelati jalgpallialane tegevus kuni selle aasta lõpuni veel kahel mängijal, teatas FIFA enda koduleheküljel.

Nende 12 juhtumi osas oodatakse otsust aasta lõpuks, kui järelevalvekomisjon on lõpetanud rikkumistega seotud üksikasjade analüüsimise. Peale selle sai Jaroslav Dmitriev eluaegse keelu jalgpalliga seotud tegevustele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.