"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Laupäeval tervitatakse Botaanikaaias sügist (0)
25. september 2014

Tallinna Botaanikaaed lõpetab oma suvehooaja ja tervitab sügist laupäeval, 27. septembril toimuva perepäevaga. Päeva alustab kell 12 Jänku Jussi orienteerumismäng.

Lisaks orienteerumisele saab kell 13 osaleda ekskursioonidel giidi juhendamisel ning meisterdada töötoas. Hetkel saab avamaal vaadata värvuvaid kikkapuid, punavaid pihlakaid ja heita viimane pilk meie esiväljaku lillepeenardele või rosaariumis õitsevatele hilistele roosisortidele, teatas Raepress.

Kõigi perepäeval osalenute vahel loositakse välja Tallinki päevareis Soome ning kruiis Rootsi. Toimub sügislaat, kus mahetooteid müüvad Mahex ja Maakaup, Eestis käsitööna valmistatud looduskosmeetika pakub Jovely, samuti on võimalik soetada Hiiumaa Käsitöö Seltsi käsitöö ning keraamikatooted. Eestimaist mett ja meesegusid pakub mesi24.ee. Müügil on Eve Tehtud koduleib. Helga Taimeaed müüb püsililli ning ilutaimi

“Perepäevad botaanikaaias on väga oodatud ning alati on kohale toonud palju väikesi ja suuri loodusesõpru,” räägib Tallinna Botaanikaaia direktor Karmen Kähr. “Jänku Jussi lõbusal sügisorienteerumisel on ainult võitjad ning kõik osalejad võidavad punased põsed mõnusast päevast botaanikaaia sügiseses pargis,” lisab Kähr.

 

Sissepääs botaanikaaeda piletiga hinnakirja alusel. Lisainfo botaanikaaia kodulehelt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.