"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
Politsei murdis ukse maha, et noorte peole punkt panna (0)
25. september 2014

Politseinikud ja päästjad sisenesid kolmapäeval jõuga Tartus asuvasse korterisse, et lõpetada mitu päeva kestnud ja naabreid häirinud lärmakas pidu.

Kolmapäeva õhtul teatati politseile, et Tartus Puiestee tänaval kortermajas käib juba mitmendat päeva lärmakas pidu, mis segab naabrite rahu, teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja. Päeva varem oli politsei saanud väljakutse samale aadressile, ent patrulli saabudes oli korteris vaikus ning probleem näis esiti lahenenud olevat.

Kui korralvalvurid kolmapäeva kohale sõitsid, kostus korterist lärm trepikotta. Pidutsejad politseile ust ei avatud. Politsei võttis ühendust korteri üürnikuga, kelle põiklevad ja segased vastused andsid mõista, et teda ennast kodus ei ole ning toas viibivad külalised on sinna lukustatud.

Korralvalvurid otsustasid päästjate abiga korteriukse maha võtta. Korterise sisenenud politseinikud tuvastasid kuus pidulist ning saatis seltskonna laiali. Korravalvurid võtsid naabritelt seletused, samuti alustati korteri üürniku suhtes menetlust.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.