"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TTÜ kutsub kuulama loengut elamisväärsest naabruskonnast (0)
01. oktoober 2014

Tehnikaülikool kutsub 8.-10. oktoober tutvuma kvaliteetse eluaseme, elamisväärse naabruskonna ja avaliku ruumi kättesaadavuse teemadega. Loenguid peab Põhjamaade linna- ja eluasemeuurijate interdistsiplinaarse võrgustiku (NSBB).

Konverents käsitleb linnauuendust selle erinevates avaldumisvormides kui üht olulist protsessi kaasaegse linnaruumi ja linnaelu kujundamisel. Arutelude fookuses on tihedalt seotud kvaliteetse eluaseme, elamisväärse  naabruskonna ja avaliku ruumi kättesaadavuse temaatikad.

Peaesinejateks on Norra Tehnikaülikooli (NTNU) arhitektuuriteaduskonna professor, arhitekt Eli Støa; Taani Aalborgi Ülikooli professor, arhitekt Claus Bech-Danielsen; Austraalia Griffithi Ülikooli sotsioloogia professor Ian Woodward, ning Tallinna peaarhitekt Endrik Mänd.

Lisainfot leiad SIIT.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.