"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kesknoored esitasid haridusministeeriumi vastu kuriteoteate (0)
02. oktoober 2014

Keskerakonna Noortekogu edastas Riigiprokuratuurile kuriteoteate, milles palub uurida Haridus- ja Teadusministeeriumi tegevust ajalehe “Huvitav kool” välja andmisel, kus esinevad poliitilise reklaami tunnused.

Septembri alguses andis Haridus- ja Teadusministeerium välja ajalehe “Huvitav kool”, mis levis päevalehtede lisalehena üle Eesti. Antud ajalehe puhul võib olla tegemist haridusministri ja tema erakonna reklaammaterjaliga,” selgitas Keskerakonna Noortekogu juhatuse liige Ronald Ross.

“Kuna Erakondade Rahastamise Järelevalve Komisjon on andnud mõista, et neil puudub huvi uurida valitsusparteide võimalikku korruptiivset tegevust, siis otsustasime pöörduda prokuratuuri poole.”

Rossi hinnangul esinevad ajalehes “Huvitav kool” väga selgelt poliitreklaami tunnused, kui nelja leheküljelisse ajalehte on mahutatud kolm sotsiaaldemokraati ja üks reformierakondlane.

“Pole vist mõtet imestada kui kenade portreefotodega ajalehes olevad inimesed lähenevatel valimistel parlamenti kandideerivad. Leiame, et antud juhul on haridusministeerium raha valesti kasutanud ning selline ajaleht ei kvalifitseeru kuidagi tavapärase teavitustöö alla.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.