"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Staaride riided kirbuturul (0)
06. oktoober 2014

7. oktoobril kell 17 kauplevad Telliskivi loomelinnaku kirbuturul oma hilpude ja aksessuaaridega Eesti staarid. Turult saab osta näiteks Maia Vahtramäe vaid kaks korda kantud kleite, Eesti Laulu kingad ja ansamblis Põhja-Tallinn kantud jaki. Oma riided panevad müüki ka Kertu Jukkum, Joel Juht ja Eesti Tippmodelli 2013. aasta konkursi võitja Sandra Ude.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.