"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kallis muusikariist on kadunud (0)
13. oktoober 2014

7. oktoobril umbes kl 13.30 kadus Õismäel Nurmenuku bussipeatusest mustas pillikastis  kallis muusikariist oboe. Pill, mille väärtus on ligikaudu 800 eurot, kuulub muusikakoolile. Oboe kadumise kohta on tehtud avaldus ka politseile. Kui kellelgi on andmeid, mis aitaksid seda pilli üles leida, paluks võtta ühendust politseiga tel 110 või helistada Jekaterina Jakobsonile tel 555 32931.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.