"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Jüri Ratas: Ligi läks üle igasuguse piiri ja peab kaaluma ametist lahkumist (3)
23. oktoober 2014

Riigikogu aseesimees Jüri Ratase sõnul on Jürgen Ligi poolne Jevgeni Ossinovskit mõnitav sõnavõtt solvav kõigile Eestimaa inimestele ning rahandusminister peab kaaluma tagasiastumist.

“Rahandusminister Jürgen Ligi on tuntud oma üleolevate ja ebaviisakate kommentaaride poolest, kuid siinkohal läks minister üle kriitilise piiri. Kõigi riigijuhtide eesmärk on meie rahvast ja inimesi ühendada, mitte erinevaid rahvusi vastandada või alavääristada. Milleks me üldse räägime integratsioonist, kui Vabariigi Valitsuse liikmed lubavad endale laadseid vaenuõhutavaid sõnavõtte,” küsis Ratas.

“Jürgen Ligi peab kiiremas korras vabandama nii Jevgeni Ossinovski kui ka kogu Eesti ühiskonna eest. Mina tema asemel kaaluksin väga tõsiselt, kas tal on Eesti ühiskonna silmis usalduskrediiti rahandusministri ametikohal jätkamiseks. See on küsimus ka peaministrile ja Reformierakonnale laiemalt,”lisas Ratas.

“Kahjuks pole see kaugeltki esimene kord, mil Ligi elementaarset poliitilist kultuuri rikub. Varasemalt on ta teinud mõnitavaid märkusi nii oma erakonnakaaslase Kaja Kallase, Keskfraktsiooni esimehe Kadri Simsoni kui ka paljude teiste riigikogulaste kohta,” lõpetas Ratas. 

Kommentaarid (3)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

kodanik
23. okt. 2014 14:30
jürgen on ju platnoi
mai
23. okt. 2014 13:55
mingi filter peaks eeskujudel ... ministritel... suu ees ju olema! Ei saa kõike välja pursata, mis sülg suhu toob!
kuda siis
23. okt. 2014 11:52
nn.´´pilusilmadega ja suure ropu suuga oi oi käö jaani ajav JÜNGER ega küll ei sobi oma ametisse