Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
GALERII: Getter Jaani, Contra ja Emil Rutiku tutvustasid Solarises verivärsket heategevuslikku muusikali (1)
26. oktoober 2014

Eile toimus Tallinnas Solarise aatriumis kontsert, kus uue Eesti algupära muusikali “Koerhaldjas Mia” staarid laulsid valiku muusikali laule.

Vaata galeriid (6)

Üles astusid Getter Jaani, Emil Rutiku, Contra, Kaarel Orumägi ning lauljad Kaari Sillamaa Laste Kaunite Kunstide Koolist: Annaliise Anvelt, Marianna Tuisk, Eliis Rebane, Alice Türkmann, Karoliina Lepik, Mark Oliver Rahn, Eke Mari Grossschmidt ja teised. Muusikal põhineb Eesti autori Kadi Urbase südamlikul ja seiklusrikkal jõulujutul koerhaldjas Miast.”Koerhaldjas Mia” on selle aasta jõulude suurimaid heategevusprojekte. Korraldajate eesmärgiks on pakkuda vähemalt kolmandik kohtadest tasuta vähekindlustatud peredest lastele.

Tasuta pileteid jagatakse lasteaeadade ja koolide kaudu. Loodud on tehnilised võimalused, et etendusi saaksid jälgida ka kuulmis- ja nägemispuudega inimesed. Muusikali “Koerhaldjas Mia” etendused toimuvad 2. ja 3. detsembril Tallinnas Nordea kontserdimajas ja 5. detsembril Tartus Vanemuise väikses majas.

www.koerhaldjasmia.eu

www.facebook.com/koerhaldjasmia

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

nägija
26. okt. 2014 11:06
sattusin solarises juhuslikult kuulma. väga ilus muusika.