"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mälestustahvel Balti ketile (0)
27. oktoober 2014

Neljapäeval avati Balti keti idee sünnikoha ehk Pärnu Aisa 39 seinal Balti keti mälestustahvel. Tahvli avasid Rahvarinde juht, Tallinna linnapea Edgar Savisaar, Rahvarinde muuseumi direktriss Helen Lausma-Saar ja riigikogu liige Kadri Simson. Mälestustahvli autor on skulptor Tauno Kangro. Ürituse korraldamist toetas ka Sindi linnavalitsus. 15. juulil 1989  otsustas Balti nõukogu Pärnus, toonases EKE pansionaadis korraldada Balti ketti. Tänavu möödus ketist 25 aastat.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.