"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Martinson: pühapäevane alkokeeld kogu Eestile! (0)
27. oktoober 2014

Abilinnapea Merike Martinson ütles, et justiitsministeerium võiks laiendada kogu Eestile Tallinna ideed piirata alkoholimüüki pühapäeviti ja lasteasutuste läheda.

«Öine alkoholimüügi keeld sai ju alguse just Tallinnast,» nentis Martinson. «Ja nüüd kehtib see täiesti mõistlik piirang kogu Eestis. Miks ei võiks ka seekord niiviisi minna?»

Martsinson lisas, et mis puudutab täiendavaid piiranguid alkoholi tarbimise piiramiseks, siis need on igati teretulnud. «Tuletan meelde, et riigikogu Keskerakonna fraktsioon on teinud korduvalt ettepaneku alkoholireklaami keelamiseks. Loodan, et justiitsminister toob selle teema koalitsiooni lauale.» Martinson leidis, et justiitsminister Andres Anvelti kriitika Tallinna alkopiirangute kohta ei ole õigustatud. «Küsimusi tekitavad väited, justkui paneks pühapäeviti alkoholi müümise keelamine vohama «põrandaaluse» kaubanduse,» ütles Martinson. «Tuletan meelde, et kogu Eestis on keelatud müüa alkoholi kella 10-22, mistõttu me ei näe, et pühapäeva lisandumine olukorda oluliselt muudaks.»
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.