"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Jüri Ennet: alkoholi piiramine noorte seas on igati teretulnud (0)
29. oktoober 2014

Tunnustatud psühhiaater Jüri Enneti sõnul on alkoholitarbimine Eestis eriti just noorte seas väga tõsine probleem ja vajab seetõttu piiramist.

“Kuna alkoprobleem ja narkost rääkimata ei ole meie riigis tõsine, vaid väga tõsine probleem, siis iga ettevõtmine, mis alkoholitarbimist piirab või vähendab, eriti noorte ja naiste hulgas, on teretulnud,” rääkis Ennet.

“Kes väga tahab, saab muidugi teatud kohtades üht või teist napsu keelule vaatamata kätte. Mõne seltskonna puhul on muidugi ka see oht olemas, et hakatakse alkoholi ette varuks ostma, aga taolised ohud jäävad piirangute kehtestamisel alati.”

“Alkoprobleem on väga lai ja vajab kompleksset lähenemist, ühe meetmega ei tee siin imet. Siin mängivad rolli väga erinevad tegurid. Alates kasvõi sellest, millised on meil vaba aja veetmise võimalused,” tõi Ennet näite.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.