"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Madal palk sunnib hambaarstist loobuma (0)
31. oktoober 2014

Mulluse OECD raporti andmetel on Eestile võrdluses teiste liikmesriikidega iseloomulik järjest kasvav vahe madalama ja kõrgema sissetulekuga inimeste hambaarsti külastamistes. 

Vaadates andmeid inimeste kohta, kes jätavad hoolimata vajadusest arstile minemata, siis aasta-aastalt on kasvanud inimeste hulk just madalama sissetulekuga inimeste hulgas, kirjutas Eesti Päevaleht. 

Madalama sissetulekuga inimesed toovad põhjusena välja just rahapuuduse (68%), kõrgema sissetulekuga inimesed toovad rahapuudust esile vähem (30%).

Üks ühine põhjus nii madalama kui kõrgema sissetulekuga inimeste puhul on hirm valu ees – seda toob madalama sissetulekuga inimestest esile üheksa protsenti, kõrgema sissetulekuga inimestest 15 protsenti. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.