"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Terviserajad pole rihmata koertele (0)
03. november 2014

Mupo reidil selgus, et igi 20% juhtudest jooksid koerad Stroomi metsapargi terviseradadel vabalt ringi, mida aga linna heakorra eeskirjad ei luba. Mupol on õigus eeskirjade eirajaid trahvida. Tihti loobuvad elanikud terviserajal treenimisest, sest kardavad vabalt ringi jooksvaid koeri. Koerte jaoks on jalutusväljakud, kus nad saavad rihmata joosta. Põhja-Tallinnas asuvad jalutusväljakud praegu Ehte ja Karjamaa tänaval ning lähiajal peaks neid lisanduma veelgi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.