"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Elron tihendab Tallinn-Rapla ja Tallinn-Türi liiklust (0)
05. november 2014

Eestis reisirongiliiklust korraldav Elron lisab alates 31. oktoobrist Tallinn-Rapla ja Tallinn-Türi liinile uusi väljumisi.

“Et mõned väljumised antud suunal on olnud üsna koormatud, oleme juba mõne aja jooksul otsinud võimalusi, kuidas reisijatele mugavamaid sõidutingimusi pakkuda,” ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. “Koostöös Eesti Raudtee, Edelaraudtee, majandusministeeriumi ja Tehnilise Järelevalve Ametiga ning tänu meie liikluskorraldajate heale tööle leidsime sobiva lahenduse.”

Ronnie Kongo sõnul lisanduvad alates 31. oktoobrist sõiduplaani pärastlõunased Tallinn-Rapla (reis nr 269, väljumine Tallinnast kell 14.45) ja Rapla-Tallinn reisid (reis nr 270, väljumine Raplast kell 15.53). Lisaks hakkavad alates 31. oktoobrist senini tööpäeviti käigus olnud reisid nr 377 Tallinn-Türi (väljumine Tallinnast kell 17.37) ja nr 378 Türi-Tallinn (väljumine Türilt kell 19.58) käigus olema igapäevaselt.

“Sõiduplaani täiendamine toob kaasa ka muudatused Läänesuunal, nimelt jäävad ära praegu tööpäeviti kell 17.00 ja puhkepäeviti kell 21.51 Pääskülast Tallinnasse väljuvad reisid (nr 710 ja 712),” sõnas Kongo.

“Nimetatud muudatused tulenevad liikluskorralduslikest põhjustest – me peame liigutama ronge Pääsküla depoost Balti Jaama teistel aegadel. Tallinn-Pääsküla liinil on rongiliiklus üsna tihe, nii et reisijate mugavus ei tohiks sellest oluliselt kannatada.”

Lisaks tuletab Elron reisijaile meelde, et alates 31. oktoobrist muutuvad seoses Oktoobriraudteel toimunud remonttööde lõppemisega taas graafikujärgseiks Aegviidu-Tallinn reisi nr 409 väljumisajad – rong hakkab väljuma Aegviidust taas kell 8.20 ehk praeguse muudetud graafikuga võrreldes 10 minutit varem.

Täpne info muudetud sõidugraafikute kohta on välja toodud ka Elroni kodulehel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.