"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ansambli Apelsin sünnipäev Estonias (0)
07. november 2014

11. novembril kl 19 ootab ansambel Apelsin Estonia kontserdisaali oma 40. sünnipäeva tähistama. Neljast asutajaliikmest on laval Tõnu Aare ja Ants Nuut, neile lisaks Allan Jakobi, Argo Toomel ja Marek Lillemägi. Lisaks Apelsinile esinevad Koit Toome, Ülari Kirsipuu ning Gaute Kivistik ehk Rohke Debelakk. Kontsert on osa sünnipäevatuurist kõikjal Eestis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.