"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Saaremaa ajakirjanik ja õpetaja Janne Nurmik liitus Keskerakonnaga (0)
07. november 2014

Keskerakonnaga on otsustanud liituda Saaremaa ajakirjanik ja õpetaja Janne Nurmik, kes kandideerib ka kevadistel parlamendivalimistel Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa valimisringkonnas Riigikokku. Nurmik rõhutab, et soovib kaasa aidata sellele, et nii suure toetusega erakond kui Keskerakond saaks valitsuses oma programmilisi põhimõtteid rakendada. 

“Hindan väga Keskerakonna ajaloolist tausta — see erakond on välja kasvanud Eestimaa Rahvarindest sooviga hea seista lihtrahva vajaduste ja heaolu eest. Pean õigeks Keskerakonna põhimõtteid, mille järgi Eestis peab olema tagatud inimväärne ja turvaline elu kõigile, kes tahavad siin elada ning kes austavad meie riigi väärtusi. Tänases Eestis tuleb lihtrahva eluolu kiiremini parendada, tuleb taaselustada tugevatel traditsioonidel seisev rahvaliikumine, kaasates sellesse õiglasi ja usaldusväärseid inimesi,” rääkis Janne Nurmik. 

Keskerakonna Saaremaa piirkonna juhi Jaanus Karilaidi sõnul näitab Janne Nurmiku tulek Keskerakonda, et erakond on avatud positiivseteks muutusteks ja värskendusteks. “Õpetaja ja ajakirjaniku kutse annab tugeva aluse heaks poliitikuks saamisel. Tänan Jannet usalduse ja meie meeskonnaga liitumise eest.” 

Janne Nurmik on kaheksa aastat töötanud Saare maakonna erinevates meediakanalites — kirjutava ajakirjanikuna ajalehtedes Meie Maa ja Saarte Hääl ning raadioajakirjanikuna Kadi raadios. Lisaks on Nurmikul kümneaastane töökogemus pedagoogina Kuressaare Vanalinna Koolis. Viimased kuus aastat on Janne Nurmik olnud vabatahtlik tegevliige mittetulundusühingus Meelespea, toetanud erinevate tegevuste kaudu abivajavaid üksikvanemaid, perekondi ja andekaid noori.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.