"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna Ehituskool sai valmis (0)
10. november 2014

Nädala lõpus, 14. novembril kell 13 avab Tallinna Ehituskool täielikult uuendatud õppekompleksi.

Novembri alguses jõudis lõpule Tallinna Ehituskooli põhjalik ümberehitus, mille käigus renoveeriti senine kooli peamaja ja valmis uus kaasaegne praktikahoone, teatas Ehituskool Pealinnale.

Uue praktikamaja ja peahoone projekteeris Sirkel ja Mall OÜ, ehitustöid teostas Bauschmidt OÜ. 2013. aastal alanud ja ligi 9 milj eurot maksva läinud ehitustööde käigus lammutati kooli territooriumil  paiknenud amortiseerunud õppetöökojad, mille asemele rajati uus kahekorruseline 3295,0 m² praktikahoone. Lisaks kaasajastati täielikult kooli peahoone.

Kaasaegseimas õppekeskkonnas hakkavad paiknema õppetöökojad ja klassid ehitus- elektri- ja puiduerialade oskustööliste väljaõppeks. Hoone sisseseade valikul on lähtutud kaasaegseimatest tehnoloogilistest võimalustest ja tööandjate vajadustest.

Tallinna Ehituskooli direktori Raivo Niidase sõnul on nüüdsest Ehituskooli nimele vääriline õppekeskkond, mis võimaldab anda kaasaegseimat õpet ehituse-, puidu ja elektrivaldkonna õppekavadel.

“Selleks, et kutseõppeasutus saaks koolitada tööandjate vajadustele orienteeritud oskustöölisi, peab ka kool koos sisseseade ja õppevahenditega vastama tänapäeva nõuetele, millele Tallinna Ehituskool nüüdsest kindlasti vastab,” lisas Tallinna Ehituskooli direktor Raivo Niidas.

Tallinna Ehituskool on 1947 aastal asutatud ehitus- ja puiduerialasid õpetav oma valdkonna juhtiv kutsekool. Koolis saab õppida 9 erialal (kivi – ja betoonkonstruktsioonide ehitus, ehituspuusepp, ehitusviimistlus, puit- ja kiviehitiste restauraator, elektrik, keskkonnatehnika lukksepp, tisler, mööblirestauraator, pehme mööbli valmistaja).

Õppetöö toimub eesti- ja vene keeles. Lisaks pakub Ehituskool täienduskoolitusi. 2014.  aasta septembriks kaasajastatakse kogu kooli õppekeskkond, mis võimaldab oluliselt tõsta õppetöö kvaliteeti ning kutseõppe atraktiivsust Tallinnas ja Harjumaal.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.