"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Keskerakonna Kuressaare noortekogu esimees kritiseerib Rõivast (2)
16. november 2014

Eesti Keskerakonnaga otsustas liituda Kuressaare Linna Noortekogu esimees Maikel Lätt, kes leiab, et Eesti vajab nooruslikumaid, sotsiaalsemaid ja julgemaid otsuseid kui need, mida peaminister Taavi Rõivas senini on teinud.

“Tänase peaministri Taavi Rõivase juhtimisel ei ole tulnud Eestile vajalikku suunamuutust. Ei ole tulnud nooruslikumaid, sotsiaalsemaid ja julgemaid otsuseid,” vahendas Keskerakonna pressisekretär BNS-ile Läti sõnu.

“Soovin, et regionaalpoliitika saaks sisu, noored ei põgeneks palgavaesuse eest välismaale ning igale kooliõpilasele oleks vähemalt üks tasuta huviring. Samuti pean vajalikuks Haapsalu raudtee taastamist ning saarteelanikele täiendavate soodustuste tegemist mandri ja saarte vahel liikumiseks. Just neid ideid suudab ellu viia Keskerakond.”

Keskerakonna Saaremaa piirkonna esimehe Jaanus Karilaidi sõnul on see näide Keskerakonna jätkuvast muutusest ja arengust. “Keskerakond on ainuke alternatiiv Reformierakonnale ja seda järjest rohkem rahva seas ka tajutakse. Positiivsed muutused Eestis on võimalikud ainult koos Keskerakonnaga, see on järjest selgem,” märkis Karilaid.

Kuressaare Linna Noortekogu esimees Maikel Lätt õpib Kuressaare Ametikoolis ärikorralduse erialal.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Elo
25. märts 2015 01:50
Rõivasest hullemad on Reformi tagatoa tegelased.
Aso
20. veebr. 2015 10:58
Rõivas ei teegi neid otsuseid, ta vaid morjonet, otsuseid teevad jätkuvalt, Ligi, Ansip ja teised suured ninad. Rõivas on ette otsa pandud kui ilus beebiface ja tuntud laljatari kaaslane, lootuses, et noored hääletaks. Lisaks on näha reformide viimasest reklaamist, et reform on meeleheitel ja lausa kerjab hääli. Hirmutades rahvast keskerakonnaga lausa häbiväärselt laimates.