"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Leedus tapeti hääletanud 20-aastane neiu (0)
19. november 2014

Leedus leiti täna hommikul tapetuna 20-aastane tudeng Justina Šikšniūtė, kes jäi kadunuks pärast seda, kui oli läinud internetist leitud juhusliku auto peale.

Šikšniūtė külastas pühapäeval Šilutė rajoonis oma vanaema ja läks juhusliku auto peale, mis sõitis Klaipėdasse, kus ta õppis, kuid kohale ta ei jõudnudki. Kahtlustatakse, et tüdruku tappis 1991. aastal sündinud Šilutė elanik, kes on varem kaks korda juba süüdi mõistetud, vahendas Delfi.

Teisipäeva pärastlõunal leiti Minija jõest Šikšniūtė saapad ja katki rebitud jope. Kell 11.15 katkestati töö peale seda, kui politsei leidis tema surnukeha Šilutė lähedalt Macikai külast, kus elab tapmises kahtlustatava ema.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.