"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Puuetega inimesed paluvad abi nüüd presidendilt (2)
19. november 2014

Puudega inimeste ja omastehooldajate esindusorganisatsioonid saatsid täna presidendile avaliku pöördumise, milles juhivad tähelepanu täna riigikogus vastu võetud töövõimereformi käivitavate seaduste puudustele ja vastuolule põhiseadusega.

Ühtlasi soovivad ühendused presidendiga kohtuda, et tekkinud olukorrale lahendus leida, vahendas ERR.

Allakirjutanud esindusorganisatsioonid märgivad, et nad on alates kevadest kasutanud kõiki legaalseid vahendeid ja võimalusi, mis kodanikel ja nende ühendustel on Eestis olemas: tehtud on sadu parandusettepanekuid reformikavasse ja seaduseelnõudesse, veedetud on loendamatuid tunde erinevatel nõupidamistel ja ümarlaudadel, selgitatud ja püütud veenda poliitikuid ja riigiametnikke.

“Korraldatud on ka pikette, esitatud märgukirju, algatatud petitsioon ja riiklikult tähtsa küsimuse arutelu Riigikogus ning käidud isegi teerulliga Toompeal, et väljendada piltlikult olukorda, kuidas riik käesoleva reformiga puuetega inimestest üle sõidab. See kõik ei ole tulemusi andnud,” märgitakse ühisteates.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Lii
9. märts 2015 18:29
Ainus erakond, kes suudaks ja tahaks aidata on Keskerakond, teistel erakondadel on muud huvid.
ww
25. jaan. 2015 03:12
Presidendil pole aega selliste asjade jaoks, ta käib USA ees pugemas ja topib oma nina võõraste riikide siseasjadesse.