"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Astangu erivajadusega inimesed müüvad käsitööd (0)
25. november 2014

Kolmapäeval, 17. detsembril kell 12.30–15.00 on oma käega ja hingega tehtud toodete austajad oodatud erivajadusega inimeste käsitöömüügile Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskuses.

Astangu jõulumüügile tasub tulla kõigil, kes otsivad poekaubast erilisemat ja sotsiaalse väärtusega kingitust – iga ost toetab erivajadusega inimesi. Müügivalikus on puidutooted, keraamika, klaasimaal, õmmeldud ja vilditud esemed ning palju muud põnevat.

Lisaks Astangu õppijate ja töötoa töötajate toodangule saab jõulumüügil osta ka meie partnerasutustes, nt Merimetsa Tugikeskuses ja MTÜ Pimedate Töökeskuses Hariner valminud käsitööd.

Ürituse algatajaks on Astangu käsitöö kaitstud töötuba, mis julgustab endaga liituma kõiki hetkel kodus olevaid, kuid tööd leida soovivaid erivajadusega käsitööhuvilisi. Lisainfot saab telefonil 687 7238 või e-maili aadressil.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.