"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kuu aega Viljandi tragöödiast: tulistaja viibib endiselt ravil (0)
26. november 2014

Homme möödub kuu aega traagilisest intsidendist Viljandis Paalalinna koolis, kus 15-aastane poiss lasi oma isa relvast maha saksa keele õpetaja Ene Sarapi. Prokuratuuri kinnitusel viibib noormees jätkuvalt raviasutuses.

«Mainitud kriminaalasja uurimine jätkub. Kohtueelse menetluse raames tehakse vajalikke menetlustoiminguid,  ka tunnistajate ülekuulamisi. Poiss viibib jätkuvalt raviasutuses. Rohkem informatsiooni ei ole praegu võimalik avalikustada,» kommenteeris Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kristina Kostina hetkeseisu Postimehele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.