"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Homme algab advendiaeg (0)
29. november 2014

Tallinna linnapea Edgar Savisaar ja Tallinna praost Jaan Tammsalu süütavad homme, 30. novembril kell 14 Raekoja platsi jõulupuul esimese advendiküünla.

Traditsioonilisel advendiküünla süütamise pidulikul üritusel laulavad Tallinna praostkonna koorid – Jaani kiriku koor, Kaarli koguduse kontsertkoor, Toomkoguduse koor, Peeteli koguduse kammerkoor, Püha Vaimu koguduse kammerkoor, Nõmme Rahu koguduse koor ja Viimsi koguduse koor.

Peale advendiküünla süütamist löövad jõulupuul särama elektriküünlad. Raekoja platsile pandi jõulupuu püsti juba novembri keskel. Seekordne pealinna keskne, umbes 23 meetri kõrgune jõulupuu on pärit Kohila ja Kose valla piirilt, Pahkla külast.

6. detsembril kell 12 on kõik oodatud Raekoja platsile, kus Tallinna linnapea Edgar Savisaar räägib oma uuest raamatust “Jõuluime”. “See on minu esimene muinasjuturaamat ja see on tõesti põnev. Lapsed vajavad jõuluimet ja siit raamatust nad selle leiavad,” ütles Tallinna linnapea Edgar Savisaar. “Tulge ja muretsege endale see raamat ja uskuge mind – need jõulud saavad nii teie jaoks täiuslikuks,” lubas Savisaar.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.