"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tuttava surmanud mees sai tingimisi vangistuse (0)
30. november 2014

Pärnu maakohus karistas lõppeval nädalal tingimisi vangistusega meest, kes põhjustas ettevaatamatusest oma tuttava surma.

Traagiline õnnetus juhtus mullu 15. detsembril kella 20 ajal Pärnumaal, kus 57-aastane Tõnu ning tema 52-aastane hea tuttav veetsid koos aega. Ühel hetkel haaras Tõnu teisel mehel õlast ning tõmbas teda, kuid tegi seda nii õnnetult, et mees kukkus diivanilt maha, lõi pea ära ning suri saadud vigastustesse neli päeva hiljem.

Kohtueelse uurimise lõppedes sai Tõnu süüdistuse surma põhjustamises ettevaatamatusest, milles Pärnu maakohus ta lõppeval nädalal ka süüdi mõistis. Kohus määras Tõnule kolmeaastase tingimisi vangistuse sama pika katseajaga. Menetluskulude ja õigusabi katteks ning sundrahaks tuleb Tõnul tasuda kokku 946 eurot.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.