"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Inglismaa tahab töötud eestlased välja saata (0)
01. detsember 2014

Briti peaministri järje-kordset immigratsiooni ohjeldamise plaani nimetatakse utoopiliseks.

Briti peaminister David Cameron pakkus oktoobris plaani, et Euroopa Liidust Suurbritanniasse tulevate inimeste hulka võiks arvuliselt piirata. Paraku jooksis kava kiiresti karile, sest oleks tähendanud Euroopa Liidu aluslepingutes kindlaks määratud tööjõu vaba liikumise põhimõtte rikkumist, kirjutas Eesti Päevaleht.

Kuid see-eest oli tal uus plaan kehtestada hulk meetmeid, mis vähendaksid EL-i kodanike soovi Suurbritanniasse tööle ja elama tulla. Peaministri sõnul nõutaks EL-ist tulnud tööotsija maalt lahkumist, kui ta ei leia kuue kuu jooksul tööd.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.