"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Stoltenberg ootab Vene õhuväelt vastutustundlikumat käitumist (0)
01. detsember 2014

NATO peasekretär Jens Stoltenberg ootab Venemaa vastutustundlikumat suhtumist sõjaliste lendude läbiviimisse alliansi kuuluvate riikide õhuruumi läheduses.

“Me tahaksime kutsuda Venemaad neid lendusid vastutustundlikumalt läbi viima,” ütles Stoltenberg Brüsselis pressikonverentsil.

Tema sõnul on allianss täheldanud Vene relvajõudude aktiivsuse kasvu NATO piiride läheduses, eriti õhus. Stoltenbergi sõnul on NATO lennukid sel aastal saatnud Vene sõjalennukeid enam kui sada korda ehk mullusest kaks korda rohkem.

“Me näeme lennuaktiivsuse suurenemist NATO piiride läheduses,” ütles peasekretär, tõdedes, et ehkki enamikel juhtudel Vene sõjalennukid alliansi õhuruumi ei tungi, toimuvad need lennud transpondereid sisse lülitamata ja lennujuhtimiskeskustega kontakteerumata.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.